Spring til indhold

Iran: Fra sanktioner til investeringer

27.09.2016  10:16
Verdens øjne har rette sig mod Mellemøstens anden største økonomi efter ophævelse af de vestlige sanktioner i januar. Den danske ambassade i Teheran nu tilbyder en række specialiserede seminarer for danske virksomheder.

Med Irans nylige adgang til det globale handelsmarked er scenen nu sat for udenlandske investeringer i et marked med en stigende købekraft, en ung befolkning samt gode eksportmuligheder indenfor sektorer som petrokemi, olie og gas, vand, fødevarer og ingredienser til samme. Den danske ambassade i Teheran tilbyder i den kommende tid en række begivenheder, der kan hjælpe danske virksomheder med at afdække mulighederne på det iranske marked, samt identificere potentielle samarbejdspartnere.

Til efteråret arbejder ambassaden på at gennemføre et vandseminar for danske virksomheder i vand- og spildevandssektoren. Præsident Rouhani har fornyligt annonceret vandsektoren som en topprioritet for regeringen. Endeligt kommer en olie-og gas delegationstur til Iran til november. Henvendelser kan ske til nedenstående kontakter. Det vil være en fordel, hvis skriftlige henvendelser affattes på engelsk.

Hvis du vil vide mere
Den danske ambassade i Teheran
Jens Jacob Simonsen
Tlf: + 98 (21) 2815 5212
E-mail: jensim@um.dk, parsha@um.dk, lilagh@um.dk og thramb@um.dk 
Hotline: 33920500
Eksportraadet@um.dk